No excuses


Det gäller att ibland tänka till utanför boxen och inte se alla hinder utan att kunna se möjligheterna. 

Desto mer jag har planerat att göra, desto mer planering krävs det för att jag ska få in min träning när man befinner sig på bortaplan.

Det blev en tidig morgon då bilen rullade ner till Karlskrona 07.00 då Oskar skulle skriva tenta mellan 09-14. Vad gör man i en stad som Karlskrona för att slå ihjäl 5h? 

Började med en promenad längs kajen. Sedan googlade jag fram närmsta gym, kom dit, tyvärr inte bemannat under sommaren kl 09. Jag tar upp mobilen igen  och gör ett nytt försök och beger mig mot träningsanläggningen Lok & Motion. Med ett snällt leende kom jag in gratis på en provträning ?

1,5h senare kom jag ut nyduschad med ett fint benpass och corepass avklarat. Tog ytterligare en promenad vid Blekinge Tekniska Högskola, hittade en fin klippa som jag beslag tog. Med sol på näsan njöt jag av ögonblicket. 

När Oskar var klar begav vi oss till Kalmar och på vägen dit stannade vi och åt hemmagjord kycklingsallad med pasta. Mums! 

Väl i Kalmar lämnade vi in Oskars cykel hos Cykelogen som sponsrar honom. Service av cykeln innan Ironman på lördag. 

På Oskars träningsschema stod det löpning och simning så vi åkte till Actic/Äventyrsbadet i Kalmar. Då jag jobbar på Actic i Växjö var det inga problem att komma in och träna (gratis givetvis). 

20min löpning på löpbandet för min del sen svirade vi om till badkläder och dök ner i bassängen. 

Nu påväg hem till Växjö efter att ha stannat på Ikea för kvällsmat ?

Jag fullkomligt älskar sådana här dagar!

– Planering, planering och åter planering

/ M

Kommentera