Livet på landet


Då vi bor mitt i centrala Växjö och har PM och TAK 10m ifrån vår lägenhet bojkottade vi Karl Oskar dagarna iår och flydde ut på landet fredag till söndag.

Helt rätt beslut då vi både kunde sova och träna i lugn och ro utan att bli störda av stans festligheter. 

Lite komiskt då vi skrev till hyresägarna när vi ville ha en lägenhet att vi var två triathleter som hellre föredrog en god natts sömn än ett uteliv. Men det finns givetvis fördelar med att bo mitt i centrum också… Hmm.. Kom inte på någon just nu men men..

Idag blev det iallafall 20min löpning för min del och jag känner att hjärtat är med mig men definitivt inte mina ben. Ett tungt benpass på gymmet i torsdagskväll sitter fortfarande kvar och ni vet ju säkert  att känslan av att springa med två stockar inte är det skönaste.

Dock gav mina nya fina löparskor bra tryck i stegen. Min favoritfärg är lila så ni kan ju bara gissa hur bra dem var då :)

På lördag är det dags för Ironman Kalmar för Oskar så fokus denna veckan bli att se till så han får bra näringsrik mat och mycket sömn så han får dem bästa förutsättningarna. 

Jag är minst lika nervös om inte mer nervös än Oskar inför lördag. Den bästa och absolut roligaste dagen på hela året och tänk då hur ännu mer roligare och fantastiskt det hade varit att få stå på startlinjen.

 En vacker dag är jag det, lovar! 

Om två veckor börjar mitt nya liv..

– Ibland är det meningen att saker och ting sker..

/ M

Kommentera